Ne csak tervezze, hogy vajon milyen lehet átlépni a határt! Partnerei és versenytársaihoz hasonlóan ismerje meg Ön is a lehetőségeket Ausztriában! Induljon el velünk az úton és körültekintő támogatást kap a gyakorlati megvalósításhoz.

A külképviselet.hu szakértői az első, 1+2 órás konzultáció céljából felkeresik vállalatát.1 óra időtartamra vennénk igénybe az ügyvezető igazgató, majd ezt követően közvetlenül, 2 órás időtartamra a megrendelő szervezetéből kijelölt szakmai vezető(k) idejét.

A személyes konzultációra felkészülten érkezünk Önhöz. Előzetesen megküldjük kérdőívünket, amely kitöltése és értelmezése előzetes tájékozódásunk elvégzése után a 3 órás konzultáció már nem a bemutatkozással, hanem érdemi munkával és tanácsadással zajlik.

A konzultáció célja vállalata lehetőségeinek és esélyeinek, és a külpiacra lépéshez szükséges, elengedhetetlen teendők feltérképezése.

Az 1+2 órás konzultációk kb. 60%-a azzal zárul, hogy javaslatot teszünk arra, miben kell a partnernek felkészülnie ahhoz, hogy piacképessé váljon egy adott célpiacon. Ha ezen házifeladatok elvégzésre kerültek, tudunk a folyamatban tovább segíteni. Ezáltal nem verik magukat felesleges költségekbe, illetve akkor indulunk el közösen az inkubáció és a FIT-té válás útján, ha az már nem lesz hiábavaló.

Az 1+2 órás konzultáció díja az Önök által megjelölt magyarországi helyszínen: 45.000,- Ft + Áfa

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, regisztráljon és egyeztetünk egy időpontot!